Ivan Ivanović poklonio tamburicu Stingu

Slavni muzičar, nekadašnji vođa grupe Police Sting, koji već četvrti put nastupa u Beogradu.

Danas je bio gost PRVE televizije gde je snimio emisiju “Veče sa Ivanom

Ivanovićem”.

Sting je na Prvu srpsku televiziju stigao oko pola jedan, direktno sa aerodroma, veoma raspoložen i opušten, što će gledaoci i videti u petak 10. juna u 21h u Ivanovićevoj emisiji.

 

Snimanje kod Ivanovića proteklo je uz mnogo smeha i ovacije publike koja je ovu svetsku zvezdu dočekala i ispratila uz gromoglasan aplauz.

 

Sting je kod Ivana, između ostalog, otkrio kako jedva čeka da upozna naš renomirani orkestar „Camerata Serbica“ s kojim večeras nastupa u Areni, kako je spojio svoje pesme sa simfonijskim orkestrom i koja pesma u tom aranžmanu mu se najviše dopada.

 

Ivan je nastavio svoju tradiciju poklanjanja, pa je britanska pop zvezda od Ivanovića dobila tamburu staru 50 godina koja je specijalno za njega restaurirana i prelakirana. Sting se veoma obradovao poklonu i obećao da će odmah početi sa časovima tambure.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen: Ivan Ivanović je prase!

Ivan Ivanović na udaru RRA!

Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!


Nema komentara na “Ivan Ivanović poklonio tamburicu Stingu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump