JK, Nataša i Severina u ratu zbog „Velikog brata“

Na finalnoj večeri „Velikog brata“, u nedelju 26. juna, nastupiće Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac i Severina Vučković…!

Ali, kako to obično biva kad se na

jednom mestu nađu tri zvezde, neminovno je da dođe do prepirki. Istina, nisu se međusobno posvađale, već su organizatorima napravile veliki problem, pošto je svaka tražila da upravo ona prva izađe na scenu i svojim nastupom zaseni druge dve koleginice. “Karleuša je prošle godine na finalnoj večeri „Velikog brata“ nastupala pre Nataše, iako to tada nije želela. Ipak, posle toga je izjavila da se trudila da njen nastup bude toliko spektakularan da posle nje svi izgledaju smešno. Više je nego jasno da je aludirala na Natu, jer je jedino ona pevala posle nje”, navodi za “Kurir” izvor iz „Imoušna“. Ove godine ih je tri i svaka bi da nastupi prva, kako bi pokazale ko je najveća zvezda na Balkanu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac pobegla sa finala VB!!! /video/

Posvađale se Emina i Nataša?!

Severina prozvala Natašu Bekvalac!


Nema komentara na “JK, Nataša i Severina u ratu zbog „Velikog brata“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump