Marijana Čvrljak: Ne zameram sebi ništa!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Marijana Čvrljak posle (ne)očekivane pobede u četvrtoj sezoni Velikog Brata medijima je dala intervju.

U kome je objasnila sve što je radila u kući 106 dana. Prenosimo

vam deo njene izjave sa konferencije za štampu posle završetka rijalitija, a koju je napisao portal „Svet“:

 

 

 

 

 

Nismo se sreli Nemeš i ja posle mog izlaska. Ne osećam se nikako, razočarana sam! On je sam odlučio o nama, ja sam htela da se borim, ali za borbu je potrebno dvoje. Sve do ove njegove predstave večeras, htela sam da budemo u vezi kad izađem.

 

 

 

 

Svog muža sam javno osramotila i prevarila, i sve ljude koji su bili prisutni na mom venčanju u crkvi. Zaljubila sam se u drugog muškarca, a u braku sam. Ne mislim da je to greh, jer mislim da svako treba da se ponaša onako kako oseća. Ne opravdavam svoje postupke, ali verujem u ljubav, i kada sam se udala verovala sam u ljubav. Ja sam sve radila iskreno, ali mi je žao što sam povredila ljude koji su mi bili najbitniji u životu! Samo sam htela da budem srećna.

 

 

 

 

Imala sam veliki strah od toga ko će me sačekati kada sam izašla! Sačekao me je tata i uz mene je! On mene voli, ništa mi nije zamerio, i razume me. Ne zameram sebi ništa, uradila bih sve isto ponovo kada bi ušla, osim razbijanja po kući, jer nisam takva osoba i to bih jedino promenila – zaključila je Marijana za „Svet“.

https://www.youtube.com/watch?v=1SyLJrcxxHs&feature=player_embedded https://www.youtube.com/watch?v=r_YCZWx88CQ&feature=related

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Nemeševa mama ne priča o „gospođi Čvrljak“

VB: Pijana Marijana razbijala, Nemeš plakao


Nema komentara na “Marijana Čvrljak: Ne zameram sebi ništa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump