Marijana: Nemeš je kao Ekrem!

Kada je posle 106 dana provedenih u kući „Velikog brata“ izašla bogatija za životno iskustvo i gotovo 105.000 evra.

Marijanu Čvrljak je sačekao šok! Dojučerašnji „čovek

njenog života“ Nikola Nemešević je se javno odrekao i raskinuo sa njom ne želeći čak ni da joj čestita na trijumfu.

 

Odmah po završetku finala, pobednica prvog regionalnog „Velikog brata“ pokupila je stvari i otišla kući, našavši utehu u krugu porodice, što je, kako je za „Alo!“ ispričao izvor blizak Marijani, potpuno razumljivo nakon svega što je prošla.

– Marijana je žrtvovala brak i ugled zarad tog dečka, a on joj je vratio ignorisanjem i javnim poniženjem. Kako sam čuo, naša zajednička prijateljica joj je rekla da ne tuguje jer je on isti kao onaj Ekrem Jevrić! U prvi mah nije znala o kome joj priča, ali kad joj je objasnila, uspela je da je nasmeje i složila se sa njom u potpunosti. Kako mi je prenela, rekla je da su isti, obojica su pevači u pokušaju željni slave i pod pritiskom porodice menjaju mišljenje preko noći – započinje priču naš sagovornik i dodaje.

– Marijana je i dalje u šoku. Prvo sama ta izolacija, sad i sve ovo što ju je zadesilo posle, nije joj lako, ali ima rodbinu i prijatelje uz koje će sve prebroditi. Mnogo ju je povredila Nemeševa reakcija i odluka. Nije to nikako očekivala od njega. I sami znate šta je sve žrtvovala zarad ljubavi sa njim. Mislim da će joj biti potrebno dosta vremena da se vrati u normalu. Siguran sam da će kada joj se utisci slegnu imati šta da vam kaže – zaključuje izvor blizak Čvrljakovoj.

 

U želji da čujemo Marijanin komentar, te da li je zaista svog dojučerašnjeg dragog tako doživela, probali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja. Kako nam je objašnjeno iz produkcije „Emoušn“, po preporuci ljudi iz hrvatskog RTL-a, ona neće davati bilo kakve izjave u sledećih nedelju dana.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Marijana: Nemeš je kao Ekrem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump