Nataša maznula Emininu pesmu?!

Uprkos tome što je Emina Jahović zamolila pevačicu Natašu Bekvalac da ne izvodi sama njihov duet „Gospodine“, Novosađanka je nije poslušala!

Ona je otpevala ovu

numeru u finalu „Velikog brata“ i, prema generalnom mišljenju, nije se baš mnogo proslavila. „Kurir“ otkriva da je Bekvalčeva pre nekoliko dana u studiju otpevala Eminine deonice i potpuno promenila aranžman pesme, što nije bio deo njihovog dogovora. Sa druge strane, Emini se sve to nije baš mnogo dopalo:

 

 

– Složila sam se sa svojim PR menadžerom da ne bi trebalo da celu pesmu peva sama. Jednostavno, to bi bilo skrnavljenje tog dela, jer ipak je reč o duetskoj pesmi. Bilo kako bilo, ja nikada ne bih prepevala Natašine deonice i pesmu izvela sama – izjavila je Emina za „Svet“. Kako će se dalje ovdijati pritajeni sukob dve pevačice, ostaje da se vidi.

Pogledajte Natin nastup sa finala VB:

https://www.youtube.com/watch?v=QL72n72E1us&feature=related

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša posvetila pesmu Novaku?

Nataša promovisala novu pesmu /video/

Bijonse „kao“ maznula Sekinu pesmu?!


Nema komentara na “Nataša maznula Emininu pesmu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump