Nemeševa mama ne priča o „gospođi Čvrljak“

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednji put kada smo čuli Nemeševu mamu, bilo je takođe u emisiji „Pozovi Velikog Brata“.

Gde se javila telefonom tek kako bi rekla da „Marijana, alkoholičarka koja

šeta sa pićem u ruci i plaćena je za seks“, neće živeti sa njenim sinom.

 

Sada se kaje što je to rekla, ali i dalje stoji iza svojih reči…

 

„Nemeš nije uradio ništa što se ne radi napolju“, počela je Nada Nemešević da priča o svom sinu i njegovim „problemima sa alkoholom“. „On je ušao u rijaliti da bi promovisao sebe i svoju muziku, a sve ostalo što se dešava je uticaj zatvorenog prostora…“.

 

O Marijani nije želela, tačnije izbegavala je da priča, ali je bilo primetno da joj nisu prijali komentari slušalaca koji su se uključivali u program da „prozbore s njoj reč-dve“. Uzdisala je, odmahivala glavom…bilo joj je neprijatno što njenog sina dovode u kontekst sa Marijanom. Ipak, progovorila je i o njoj… tek da kaže: „o gospođi Čvrljak ne želim da pričam“.

 

„Nemeš je ušao nespreman, problem u koji je upao sa određenom ukućankom…mislim da je našao izlaz u konzumiranju alkohola…“, rekla je Nada.

 

„Mislim da se svima nama desilo da se zbližimo sa pogrešnom osobom, a ja sam u braku sa Nemeševim tatom od svoje 17. godine tako da mislim da nisam kompetentna. O gospođi Čvrljak ne želim da pričam“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nemeš: Samo o ubicama se piše tako loše kao o meni!

Nemeš: Ne mirim se sa bivšima!

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!


Nema komentara na “Nemeševa mama ne priča o „gospođi Čvrljak“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump