Palma: Karleuša je primitivac!

Sukob između Dragana Markovića Palme i Jelene Karleuše počeo je još pre nekoliko meseci.

Kada ga je JK označila kao „mungosa iz Jagodine“.

Onda je političar uzvratio da ga pevačica ne zanima, „jer lupa ko otvoreni prozor“. Posle toga je Jeca dala još jednu bombastičnu izjavu: „Takav politički idiot ne bi trebalo da sedi u Skupštini Srbije! Stidim se što neko glasa za osobu koja ne može da sklopi običnu smislenu prostoproširenu rečenicu“.

 

 

 

Palma je uzvratio u svom maniru:

 

– Uf, baš sam se uplašio. Šta me briga šta Jelena Karleuša priča po televiziji. Primitivne izjave primitivaca ne treba ni komentarisati! – rekao je političar za „Kurir“. Inače, gostujući u emisiji „Debata“ na B92 JK je doslovce izjavila:

 

– Prenesite mungosu iz Jagodine da mu je čovek iz najbližeg okruženja, njegova desna ruka – gej! Eto. Ali ga nije naguzio jer su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko neće! Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu“. Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca između sebe pravila decu, i tako redom. Znači, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Čekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor! – rekla je Karleuša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Geogriev je džukac!

Ivanović: Karleuša liči na voštanu figuru!

JK o gay paradi: Otvorite svoj um!


Nema komentara na “Palma: Karleuša je primitivac!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump