Pijana Ejmi Vajnhaus – skandal u Beogradu!

Iako se nedavno vratila sa rehabilitacije, britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) nije supela da se reši svojih poroka!

Ona je toliko bila

pijana u subotu uveče da nije bila u stanju da otpeva jednu jedinu pesmu. Padala je po bini, izuvala se, gađala cipelom muzičare i pozdravljala publiku u „Atinu i Njujorku“. Osim toga, imala je i rasistične izjave kada je zagrlila jednog afro-amerikanca iz svog pratećeg benda:

 

 

– Ovo je jedini Crnac kog volim. Ja sam rasista i ponosim se time! – rekla je Ejmi, što je izazvalo zvižduke publilike. Njeni beogradski fanovi su je bukvalno oterali sa scene dozivajući Mobija, koji je uspeo da malo popravi utisak večeri. Još uvek nije objavljeno da li će i kada publici biti refundiran novac koji su dali za ovaj koncert (što je običaj kod ovakvih situacija), tako da sada svi čekaju saopštenje organizatora koncerta.

https://www.youtube.com/watch?v=E0ZDMf6DTvk&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ejmi Vajnhaus snimila novu pesmu /video/

Ejmi Vajnhaus 18. juna na Kalemegdanu!

Objavljen spot za pesmu Ejmi Vajnhaus !


Nema komentara na “Pijana Ejmi Vajnhaus – skandal u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump