Rasel Brand najseksepilniji vegetarijanac

Organizacija za zaštitu životinja PETA proglasila je engleskog glumca Rasela Branda za najseksepilniju slavnu ličnost koja je vegetarijanac.

Objavljeno je na sajtu

ejs šoubiz.

 

Brand (36) je osvojio više glasova od kolega i koleginica kao što su Hoakin Finiks, Natali Portman, Olivija Vajld i En Hatavej.

 

Ovogodišnju titulu podelio je s Kristen Vig s kojom je igrao u komediji „Artur“. Glumac oženjen američkom pevačicom i glumicom Kejti Peri je vegetirajanac od 14. godine i kaže da ne konzumira čak ni riblje ulje. „Ja sam vegetarijanac“, rekao je gostujući u jednoj TV emisiji. „Mislim da je surovo cediti ulje iz riba… One su tako ljupka stvorenja, zar ne. Ne bi trebalo jesti životinje – to je podlo premna njima“.

 

Kristen Vig (37) objašnjava da je ona postala vegetarijanac da bi ostala vitka. Glumica koje je nedavno snimila „Deveruše“ ispričala je da u ishrani koristi puno tofu sira i soje i da redovno trči i vežba jogu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Rasel Krou razočarao sinove filmom

Robert se odselio od Kristen!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rasel Brand najseksepilniji vegetarijanac”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump