Boki 13 operisao jagodice!

Makedonski šoumen Boki 13 baš se navukao na plastične operacije!

Nakon što je naduvao usta i uradio liposukciju podbratka, makedonski voditelj i pevač odvažio se na

još jednu intervenciju – operisao je jagodice!

 

Kako “Alo!” saznaje, on je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju napumpao taj deo lica pomoću najsavremenije supstance koja se trenutno koristi u estetskoj hirurgiji. Na taj korak Bojan Jovanovski se odlučio zbog predstojećeg koncerta, koji treba da održi krajem ovog meseca na stadionu u Ohridu, a na kojem želi da izgleda što bolje. Vešto oko našeg paparaca “overilo” je Bokija u momentu kada je napuštao prestižnu kliniku u pratnji gospođe Mire, koja je inače i vlasnica tog mesta za “ulepšavanje”.

– Da, uradio sam usta, podbradak i jagodice. S obzirom na to da je za moj posao neophodno da uvek budem lep i u fulu, napumpao sam jagodice. Inače, ja ih uopšte nisam imao, pa sam ovim zahvatom dobio ono što sam oduvek želeo, ali samo privremeno jer se supstanca zadržava najviše šest meseci. Zahvatom sam izuzetno zadovoljan, pa ću ih možda napumpati trajno, ali o tom-potom. Međutim, tek nameravam da se sredim! Nakon koncerta, ići ću da operišem stomak, a onda ću da izgledam kao top model – izjavio je ponosni Boki za naš list.

Sudeći po tome koliko se žrtvuje za lepotu, Makedonac će uskoro nadmašiti pevačice. Ruku na srce, i ovako je lepši i stasitiji od mnogih konkurentkinja! A muškarci? Oni su ionako “druga liga”!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 uradio liposukciju lica!

Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki kopira Seku!


Nema komentara na “Boki 13 operisao jagodice!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump