Čortanova negira da je rasturila Sindin brak?!

Vest o razvodu Ivane Stamenković Sindi od Nikole Pavlovića pogodila je i Adrianu Čortan.

Kojoj je njihov razlaz stavljen na dušu, što je ona oštro demantovala, dok

bivša modelsica baš i nije, ali je priznala je da se ipak razvodi.

 

– Tačno je da se razvodim, postupak rastave će biti gotov u septembru – kratko je izjavila Sindi za „Helo“, a na pitanje da li je uzrok Adriana Čortan, voditeljka Televizije „Avala“ sa kojom je njen suprug često viđan, Ivana Stamenković odbila je da odgovori pod izgovorom da joj je to ispod nivoa.

– Takvo ponašanje je ispod mog nivoa i ne želim da ga komentarišem. Posvetila sam se ćerki i njenom odrastanju, to mi je sada najvažnije u životu – rekla je Stamenkovićeva.

Kako bismo saznali kakva je uloga Adriane Čortan u razvodu Ivane i Nikole, kontaktirali smo s voditeljkom, koja je besno demantovala priču o svojoj navodnoj umešanosti.

 

– To je čista glupost zasnovana na tome da sam sa Ivaninim suprugom viđena u društvu. Čak ni Ivana nije izjavila da sam umešana i mogla bih da tužim one koji su moje ime upleli u priču o tom razvodu. OK, poznajem Nikolu i bila sam s njim u društvu, ali tu prestaje svaka moja povezanost s njim – izjavila je Čortanova, a na pitanje šta misli o tome što Ivana Stamenković ovu priču nije demantovala, Adriana je kratko odgovorila:

– Ne interesuje me šta kaže Ivana! – zaključila je voditeljka u izjavi za „Alo!“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivana Stamenković Sindi javno priznala!

Jelena Karleuša mi je rasturila brak

Sindi izvadila silikone?!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Čortanova negira da je rasturila Sindin brak?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump