Georgiev oterao novinare sa svog nastupa!

Da novinare i fotoreportere ne voli previše znali smo odranije, ali pop pevač Vlado Georgiev je ovog puta baš preterao!

Popularni Barba zabranio je

predstavnicima sedme sile da isprate njegov nastup na jednom poznatom prestoničkom splavu!

 

On je striktno zabranio da ga tokom nastupa slikaju i intervjuišu, iako su novinari uredno bili pozvani na taj događaj. Obezbeđenje je moralo da ispoštuje želju Georgieva, pa su svi pripadnici sedme sile bili ljubazno zamoljeni da ne slikaju nastup crnogorskog pevača i da od njega ne traže bilo kakvu izjavu. Jedini način da se uđe na pomenuti splav bio je ostavljanje opreme za rad kod obezbeđenja, što su novinari i fotoreporteri odbili. Opšte je poznata stvar da Georgiev nije ljubitelj sedme sile, koju vrlo često kritikuje i optužuje kako ga slika sa čašom u ruci, pa stoga i ne čudi ovakvo njegovo ponašanje.

Inače, kada je nastupao te večeri na splavu, Georgiev je uredno prošao rampu kod hotela „Jugoslavija“ i vozio pešačkom stazom da bi se parkirao tik ispred lokala. Međutim, izgleda da popularni Novljanin ne mari baš za pravila jer je svog besnog četvorotočkaša parkirao na zelenoj površini kako bi mu bio na oku, iako je tu zabranjeno gaženje trave, a kamoli parkiranje.

U želji da čujemo šta je razlog ovakvog ponašanja, pokušali smo da kontaktiramo s pop pevačem, ali se on do zaključenja ovog broja nije javio na naš poziv.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Georgiev: Devojka me je prevarila sa ribom!

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.

Georgiev i dalje u ljubavi sa menadžerkom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Georgiev oterao novinare sa svog nastupa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump