Goca dobija 5.000 za dete od Ivana!

Iako bi se po njihovim skorašnjim izjavama u novinama reklo da nisu u prijateljskim odnosima.

Goca Tržan i Ivan Marinković su odlučili da se sporazumno razvedu, a njihova

ćerka Lena mesečno će dobijati 5.000 dinara od tate!

 

Naime, premda nikome ne bi bilo milo što će za pomenutu svotu novca moći da kupi samo neku sitnicu, drugačije rešenje nije moglo da se nađe, jer je Gocin još aktuelni muž trenutno bez posla.

– Njih dvoje su odlučili da se sporazumno razvedu da ne bi oko svega pravili famu. Goca je odmah otišla kod advokata kako bi sastavili rešenje u vezi s imovinom stečenom u braku. Jedna od bitnih stavki je i alimentacija koju će Marinković morati da daje za Lenu. On je sada nezaposlen, tako da će uplaćivati najminimalniju svotu novca koja je zakonom određena – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je logično da se Goci to nije svidelo.

– Šta može da se uradi sa 5.000 dinara? Ništa! Ali ona protiv toga ne može. Nada se da se to tako neće završiti, odnosno da će Ivan naći posao i da će davati više para, jer ne može samo ona da radi i izdržava dete – objašnjava naš sagovornik koji je uveren da će Marinković uskoro naći posao i odvojiti znatno veću sumu za svoje dete.

 

Kako bismo proverili verodostojnost naših informacija, pozvali smo Ivana Marinkovića. On je potvrdio pomenute navode:

– Goca i ja se sporazumno razvodimo, tako da su ona i njen advokat sastavili to rešenje. Ja sam nezaposlen, tako da na papiru mora pisati da dajem 5.000 dinara kao alimentaciju, ali normalno je da ću ja preko toga davati svom detetu, a to i Goca zna. Naravno da će moja ćerka dobijati novac za sve što bude bilo potrebno kada ja budem imao priliku da dam. Meni je moje dete najvažnije! I Goca može da vam potvrdi da su to oni napisali, a ne da sam ja predložio to – izjavio je Marinković za naš list, dok je Tržanova prokomentarisala kako nju novac ne interesuje:

– U brak s Ivanom nisam ni ulazila zbog novca, a posle našeg rastanka, najmanje mi je bitno koliko on daje za Lenu. Dok je mene, moje dete će imati sve što poželi, a tata će valjda uvek odvajati koliko može. Niti ću uticati na to, niti ću mu brojati novac jer mu ništa nisam ni tražila – izjavila je Goca za „Alo!“.

Kako sada stvari stoje, uskoro bivši supružnici rešili su da zarad male Lene razvod što brže i mirnije privedu kraju. Još samo da istraju u toj nameri!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca i Ivan: sporazumni razvod!

Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!

Goca i Ivan ponovo zajedno?!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Goca dobija 5.000 za dete od Ivana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump