Indira Radić krstila Kafanu

„Šta će žena sama u kafani?“ pitaće se mnogi kada se uskoro u centru Sarajeva bude otvorio novi ugostiteljski objekat sa identičnim nazivom.

Ali dostupan samo

ženskoj populaciji. Naime, miljenica i veliki fan popularne folk pevačice Indire Radić, Sarajka Amra Turković, došla je na ideju da u svom rodnom gradu otvori kafanu u kojoj će gosti jedino biti žene.

 

Inspiraciju je kako kaže pronašla u stihovima gorenavedene Indirine pesme i smatra da će to biti pravi hit u Sarajevu jer se do sada niko toga nije setio.

– Zašto samo muškarci mogu da izlaze i provode se sami? Pa i mi žene imamo dušu. Koliko puta je svaka od nas poželela da nakon napornog dana, posla i domaćinskih poslova ode malo u provod uz muziku i pusti mozak na otavu. Gosti lokala će biti isključivo žene – rekla je za „Alo!“ gospođa Alma.

– Moram priznati da je zaista originalno. Svakako da ću kada me put nanese u Sarajevo posetiti taj lokal, biće mi čast – rekla je ovim povodom Indira za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira Radić i Dženan Lončarević u duetu

Indira Radić snimila duet sa Crvenom jabukom

Indira Radić: Moje selo lepše od Pariza


Nema komentara na “Indira Radić krstila Kafanu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump