Lepa Brena predstavila album!

Legendarna folk pevačica Lepa Brena predstavila je svoj novi album “Začarani krug”, koji će se u prodaji pojaviti 20. jula.

Na konferenciji za novinare održanoj u

hotelu “Continental” u Beogradu, najveća zvezda stare Jugoslavije ozvaničila je i saradnju sa kompanijom “Luk Oil” potpisivanjem ekskluzivnog ugovora. I ne samo to. Njen veliki koncert nas očekuje u oktobru u Areni.

 

 

– U svetu je trend da pevači sklapaju ovakve ugovore sa velikim kompanijama! Ugledali smo se na njih i spojili lepo, pametno i korisno! Zahvaljujući ovom ugovoru direktnu korist imaće građani koji će moći da se voze jeftinije, a biće i u mogućnosti da slušaju moj novi CD, koji će se na pumpama ‘Luk Oila’ prodavati po vrlo pristupačnoj ceni – rekla je Brena i najavila svoj veliki koncert u oktobru u Beogradskoj areni.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena ponovo peva u Bugarskoj!

Lepa Brena u „Zagrebačkoj Areni“

Lepa Brena jača od kiše!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Lepa Brena predstavila album!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump