Merlin tražio da uhapse Mladića?!

Pop pevač Dino Merlin imao je brojne zahteve za svoj koncert u Beogradu!

Pored basnoslovnog honorara od 300.000 evra i procenta od prodatih karata, on je zahtevao da haški

begunci budu svi uhapšeni. Kada je Ratko Mladić lišen slobode, ostao je bio još samo Goran Hadžić i Melrin je bio spreman da potvrdi svoj dolazak u Srbiju! Kako piše „Alo“, muzička zvezda je u neformalnom razgovoru sa svojim najbližim prijateljima često isticala da sigurno neće dolaziti u Srbiju sve dok Ratko Mladić i Goran Hadžić ne budu izručeni Haškom tribunalu!

 

 

 

 

 

 

 

Kada je 26. maja uhapšen najtraženiji haški begunac, Merlin je sve intenzivnije počeo da razmišlja o ponudama koje su mu stizale iz Beograda. To mu je bilo veoma važno, da ne zapeva u Srbiji dok svi osumnjičeni za ratne zločine ne budu iza rešetaka. Kako se priča, često je govorio svojim prijateljima da ga Beograd neće videti dok ne završi saradnju sa Hagom i da će, ako treba, lično tražiti od zvaničnika u Srbiji da pohapse begunce. Laknulo mu je kada je krajem maja uhapšen Mladić jer je znao da je sve bliže svojoj velikoj želji da nastupi pred beogradskom publikom. Nedavno hapšenje Gorana Hadžića dovelo je do toga da konačno prelomi jer više nije postojala nikakva prepreka da zakaže svoj prvi posleratni koncert u Srbiji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin pregovara o koncertu u Beogradu

Merlin: Sarajevo je spremno da ugosti Evroviziju

Merlin iz Srbije nosi milion evra!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Merlin tražio da uhapse Mladića?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump