Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!

Kako stvari stoje, uskoro ćemo Milana Stankovića ponovo videti an velikoj sceni „Granda“!

Iako je Saša Popović u više navrata izjavio da neprofesionalno ponašanje Milana

Stankovića ne želi da toleriše, izgleda da je odlučio da od mladog pevača uzme novac i završi sa celom pričom. Kako navodi magazin „Skandal“, pomirenje između Popovića i bivše zvezde „Granda“ je sada u rukama menadžera Boška Jankovića, koji je pre nekoliko dana usred noći održao sastanak sa Stankovićem i pokušao da ugovori sve što je potrebno.

 

 

 

 

 

Sa Milanom se više ništa nije moglo dogovoriti, pa je Saša Popović dao odrešene ruke Bošku da sa Milanom, ako ikako može, reši situaciju. Stanković se sa menadžerom dogovorio da mu on organizuje nastupe, a da zaradu deli sa „Grandom“ kako bi otplatio odštetu zbog raskida ugovora. Sukob između pevača i direktora počeo je nakon njegovog povratka sa „Evrosonga“, kada se Stanković i povukao iz javnosti.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković tuži Popovića?!

Milan Stanković ostaje na Farmi!

Milan Stanković prelazi u PGP RTS?


Tagovi: [ , ]

Jedan komentar na “Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!”

  • 26 septembra, 2011, 21:03

    jebemti mater milan Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump