Mira Škorić progovorila o mužu!

Mira Škorić je jedina pevačica koja je uspela da se uda u strogoj tajnosti, tako da nijedan tabloid nije objavio slike sa njene svadbe!

Pevačica kaže da je srećna u novom

braku i da ne želi da otkrije identitet svog supružnika. Jeidno je rekla da je on Srbin iz Like i da se bavi običnim poslom, odnosno, da radi za platu. Ipak, sačuvala je njegovu privatnost!

 

 

 

 

 

 

– Neću reći kako se moj muž zove! On ne želi da ima titulu muža Mire Škorić, i time me je osvojio. Gospodin ne želi da se eksponira, i zato ga ja skrivam od očiju javnosti. Mnogo je zgodan i lep, i to je još jedan razlog zašto ću se truditi da sačuvam našu privatnost. On je poreklom iz Like, i Srbin je, i time se ponosim, jer Srbi su najzgodniji. On je normalan običan čovek koji radi za platu – rekla je Mira Škorić u emisiji „Dobro veče Srbijo“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić se tajno udala?!

Mira Škorić podržala gay paradu, Bora osudio!

Mira Škorić: Ja sam bre bila higijeničarka u kući VB!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Mira Škorić progovorila o mužu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump