Mira Škorić se tajno udala?!

Mnogi nisu mogli da zamisle muškarca koji bi mogao da prati tempo Mire Škorić, pa su se pitali da li uopšte i postoji.

Ali izgleda da se takav ipak rodio!

Naime, Škorićeva je

na svom „fejsbuk“ profilu objavila da je udata, a kako „Alo!“ saznaje, pevačica je venčanje obavila tajno, bez velikog broja ljudi i medijske prašine.

– Mira nije želela da priča o svojoj vezi da ne bi, kako kažu, urekla sve. Zato je godinu dana uživala u tajnoj ljubavi i konstantno bila na relaciji Beograd-Hrvatska, jer njen dečko tamo ima firmu. Brzo su shvatili da se desila „ljubav za ceo život“ i odlučili se da stanu na ludi kamen, što je pevačica obelodanila i na „fejsbuku“ – započinje priču za naš list dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica svog izabranika upoznala na jednom od nastupa u „lijepoj njihovoj“.

– Može se reći da je Mirin izabranik oduvek bio potajno zaljubljen u nju, jer ga je oduševljavala njena borbenost i stav jake žene. Napokon je dobio priliku i da je upozna na jednom njenom nastupu, na koji je došao s prijateljem. Kada su se upoznali, odmah su odlepili jedno za drugim i započeli vezu za koju su želeli da bude daleko od očiju javnosti. Godinu dana su uživali u ljubavi, putovanjima, iznenađenjima i onda se desilo ono čemu se pevačica potajno nadala. Zaprošena je na veoma romantičan način, a ako je suditi po onome što je napisala na društvenoj mreži, prilično je jasno kako je odgovorila na ovu ponudu – rekao je naš izvor blizak novopečenom paru.

 

– Njena ćerka Milica je oduševljena maminim izborom i jako je srećna jer sada manje pažnje i vremena posvećuje „kontrolisanju“ njenog ljubavnog života – kroz osmeh komentariše naš izvor.

Nažalost, do komentara Mire Škorić nismo došli jer je do zaključenja ovog broja bila nedostupna.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Aca Lukas i Mira Škorić!

Mira Škorić progovorila o mužu!

Mira Škorić izaziva JK na dvoboj


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Mira Škorić se tajno udala?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump