Natin idealan muškarac je Nole?!

Iako je nakon razvoda izjavila da se nikada više neće udavati.

Nataša Bekvalac se izgleda predomislila i sada objasnila sa kakvim muškarcem bi mogla ponovo da stane na ludi kamen.

Naime, Nata je kao idealnog muškarca za eventualni drugi brak opisala tipa čije se fizičke crte skoro do tančina poklapaju sa srpskim ponosom Novakom Đokovićem.

– Da bih ponovo stala na ludi kamen, taj muškarac mora da ima snagu leoparda, nežnost apostola, zelene oči, crnu kosu, široka ramena i pločice na stomaku. I na kraju razumevanje i melem za moje rane, a kada se umorim od svega, da bude luka za moje grehe – rekla je Nataša za jedne novine i tako, reklo bi se, opisala sve fizičke karakteristike prvog reketa sveta.

Crna kosa i zelene oči svakako nisu zaštitni znak bivšeg muža Danila Ikodinovića, ali Noletov sigurno jesu jer za njegovim okicama, pločicama i širokim ramenima vrište milioni žena širom planete, a sada nam je i Nata potvrdila da su takvi, izgleda, najbolji.

 

– Kriterijum za takvog muškarca je da nema ništa manje od lajtmotiva romana „Grešnica“, moje omiljene književnice Vesne Radusinović – navela je Bekvalčeva.

Prijatelji Nataše Bekvalac i dalje tvrde da su Nata i Nole veoma bliski prijatelji i da je Dači smetalo što njegova bivša žena nije nedvosmisleno demantovala vezu sa poznatim teniserom.

– Dosta se pisalo o tome, a jedina istina je da su njih dvoje veoma bliski, što izaziva veliku pažnju javnosti. Mislim da tu ni nema ništa čudno jer je on zgodan muškarac, a ona večita zavodnica. Ipak, sasvim je sigurno da će Nole, kada bude rešio da se ženi, zaprositi upravo svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić, koju obožava i njegova porodica – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor.

Bilo kako bilo, Nata će očigledno i dalje maštati o crnomanjastom frajeru zelenih očiju i širokih ramena, sa pločicama na stomaku, a da li će takvog zaista i naći ostaje da vidimo u nastavku njenog ljubavnog života.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pogledajte novi Natin spot “Dve u meni“

Nata i Nole zajedno u Bečićima

Viktorija Bekam: Moj muž je najlepši muškarac na svetu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Natin idealan muškarac je Nole?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump