Palo pomirenje, a uskoro će i brak!

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica se nedavno preselila kod svog bivšeg i sadašnjeg dečka, a kako stvari stoje – i budućeg muža!

Naime, mladi par odnedavno stanuje u

Nemanjinom stanu u novobeogradskom naselju Belvil, a u septembru bi trebalo da izgovore sudbonosno „da“.

Čim je Milena pristala na pomirenje, Nemanja je brže-bolje napustio roditeljski dom u Sremčici i iznajmio stan za njih dvoje. Pošto odvojeno nastupaju, često čekaju jedno drugo, pa su tako nedavno paparaci uslikali njihov susret na aerodromu – kaže naš izvor, dodajući da će na svadbi, ako do toga dođe, kumovi biti njihov kolega Ćemo i Milenina najbolja drugarica Biljana.

Kako bismo proverili verodostojnost ovih informacija, pozvali smo popularne Ćeraniće. Milena je demantovala da je veza sa Nemanjom obnovljena.

 

Kao što sam i ranije nekoliko puta ponovila, Nemanja i ja smo drugari koji se viđaju svakodnevno. Ja odem kod njega, on dođe kod mene, ali to je sve. Što se tiče udaje, ja se za sada udavati neću, a Nemanju pitajte vi.

Pitali smo ga i dobili sledeći odgovor:

Milena i ja smo milion puta priznali da se viđamo kao drugari, ali sve ostalo je neistina. Niti spava kod mene, niti stvari drži u mom stanu. Što se tiče venčanja, moram priznati da imate bujnu maštu! – izjavio je pevač.

Podsećanja radi, Nemanja i Milena razišli su se početkom marta, upravo kada su im izlazili prvi singlovi po egzodusu iz „Granda“, što je izazvalo nagađanja da je raskid zapravo marketinški potez. Oboje su promovisali svoje pesme, usput dajući brojne intervjue o bivšoj vezi i novopečenom prijateljstvu. U međuvremenu su im karijere dobile zamah, a pomirenje i eventualna svadba predstavljaju najbolji spoj lepog i korisnog. Samo da se ne posvađaju do jeseni!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Željko: Palo pomirenje!

Palo pomirenje!

Anabela i Gagi: Palo pomirenje?!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Palo pomirenje, a uskoro će i brak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump