Spremam dvosatni mjuzikl u Beogradu!

Nakon što se vratila sa Ibice, gde je sa sestrom Kristinom uživala u danonoćnim žurkama uz Dejvida Getu i Boba Sinklera.

Dobro se osunčala na vrelom španskom suncu, Nataša

Bekvalac već uveliko razrađuje planove za svoj prvi veliki solistički koncert koji će na jesen održati u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo uveliko su u toku dogovori sa produkcijskom kućom “Emotion“ oko organizacije koncerta. Pevačicu smo sreli u Beogradu, a za svet.rs ona je ekskluzivno najavila šta to za oktobar sprema u Beogradu. „Ako Bog da, koncert će se dogoditi u oktobru, i trajaće dva sata! Volela bih da to bude nešto potpuno drugačije od svega što se sada radi, kao jedan mali odlazak u svet bajke. Danas svi pevači za velike koncerte teže ka nekim spejs varijantama, a ja za sebe mislim da sam ipak žena iz epohe, i koncert će da bude takav. Veoma volim teatar, i trenutno smo u pregovorima sa pozorišnim umetnicima, rediteljima i scenografima u vezi ideja i priprema za koncert. To će da bude neka vrsta mjuzikla, i svi ljudi koji će raditi na koncertu će biti iz pozorišta. Sve će biti povezano u jednu priču sa malo pesme, malo glume, mnogo ljubavi, i ja mislim da će to da bude dovoljno,“ izjavila je Nataša Bekvalac ekskluzivno za portal svet.rs.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša: Ne idem u „Survivor“!

Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

Jelena Tomašević najavljuje dva koncerta u Beogradu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Spremam dvosatni mjuzikl u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump