Svaka žena bi se pored Marka osećala posebnom!

Lepa manekenka Adrijana Lima otkriva kakve romantične gestove joj priređuje njen suprug.

Slavni srpski košarkaš Marko Jarić, ali ističe i da bi se odrekla posla zarad

sreće svog muža i njihove ćerke Valentine.

Osim što je uspešna manekenka čiji se honorari mere u milionima dolara, jedna od najlepših žena današnjice Adrijana Lima je i veoma ostvarena u privatnom životu. Istinsku sreću atraktivna Brazilka pronalazi kraj svog supruga, čuvenog srpskog košarkaša Marka Jarića i njihove ćerkice Valentine. Otkako je naslednica ovog popularnog para 15. novembra 2009. došla na na svet, prioriteti ove zanosne dame u potpunosti su se promenili i ona se trudi da svaki slobodan trenutak posveti svojoj porodici. „Moj život se sasvim promenio i mogu da kažem kako sam presrećna zbog toga. Valentina je predivno biće koje me uvek oraspoloži. Zbog nje sam u stanju da i po nekoliko puta u toku dana odem u prodavnicu i čekam dugačak red na kasi“, rekla je nedavno manekenka.

Budući da su zbog poslovnih obaveza njen suprug i ona u poslednje vreme skoro stalno razdvojeni jer Marko trenutno igra u Italiji, a ona ima snimanja širom sveta, i jedno i drugo se na sve načine trude da strast u njihovoj ljubavi bude uvek razbuktala. „Svaka žena bi se pored Marka osetila posebnom“, rekla je Lima u nedavnom intervju koji je objavio američki magazin US Weekly, a tom prilikom osvrnula se i na njihovu drugu godišnjicu braka 14. februara: „Dan kada sam se udala za Marka za mene je bio veoma poseban. Ono što ću takođe pamtiti jeste i trenutak kada smo se Marko i ja verili. Bio je tako božanstven, romantičan i zbog toga se stalno šalim kako mora često da mi priređuje večeri kao što je bila ta“, istakla je lepotica koja je već godinama jedan od vodećih anđela prestižnog brenda donjeg veša, ali je tom prilikom istakla i kako je neretko nezadovoljna svojim izgledom.

„Često sam sebi veoma ružna. Posle trudnoće mislila sam da nikad neću uspeti da povratim svoj izgled, ali i da se to ispostavilo kao tačno ne bih žalila jer su mi Valentina i Marko na prvom mestu“, rekla je manekenka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prve slike ćerkice Adrijane Lime i Marka Jarića

Adriana Lima se baš ubucila u trudnoći!

Marko Jarić i Andrijana Lima dobili ćerku!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Svaka žena bi se pored Marka osećala posebnom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump