Tatina mala curica

Harper Seven, ćerka čuvenog fudbalera Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije.

Nekadašnje članice pop grupe “Spice Girls”, osvanula je na internetu, a za to su

zaslužni roditelji!

 

Viktorija je na društvenoj mreži “tviter” prva objavila fotografiju Dejvida sa ćerkicom kako se dodiruju nosevima.

“Tatina mala curica”, napisala je ispod fotografije ponosna mama.

Nakon toga, on joj je uzvratio, objavivši na svom “fejsbuk” profilu sliku Viktorije i ćerkice koje je uhvatio na spavanju.

 

Čuvenom fudbaleru definitivno su proradile emocije od kada je dobio ćerkicu. Izjavio je da će morati da nauči da bude “nešto nežniji”, a s obzirom na ovu fotografiju, reklo bi se da je to obećanje odmah i ispunio. ali čini se kako se vrlo brzo prilagodio na Harper Seven.

Osim ovih fotografija, Bekamovi koriste svaku priliku da na internetu objave interesantne detalje iz života. Dejvid je tako objavio fotografiju koju je načinio njegov sin Bruklin, koji je oca uslikao u trenutku dok ga je učio da surfuje na plaži u Los Anđelesu, ali i fotografiju svoje supruge dok se odmarala, neposredno pre poslednjeg porođaja.

Štaviše, fudbaler je najnovijeg člana familije dodao i na svoje kopačke, na kojima sada stoje izvezena imena četvoro naslednika: Bruklina, Romea, Kruz i Harper.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki poklonila suprugu buldoga od 2.000 funti

Seka: „Mala Zemunka“ se bavi mojim „šatorom“!

Dejvid Bekam: Oproštaj uz trofej


Nema komentara na “Tatina mala curica”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump