Viđam se sa Danilom, čak me i hrani!

Iako su u prvom trenutku, kada je „Alo!“ pisao o njihovom pomirenju i viđanju, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović sve demantovali.

„Novosadska barbika“ više ne poriče da su

naše informacije istinite. I ne samo to, već je otkrila i da joj bivši suprug donosi hranu na vrata!

 

– Ako vas baš zanima, tačno je da se Danilo i ja viđamo i budući da nikada nisam krila da sam očajna domaćica, često mi donese nešto jestivo – kroz smeh je potvrdila Bekvalčeva za nedeljnik „Svet“, a tome je dodala i mogućnost da će s nekadašnjim vaterpolo asom nastaviti ljubavnu priču, pozivajući se na tekst svog hita „Nikad ne reci nikad“.

– Ne mogu da negiram ono o čemu pevam, baš kao što ne bih išla ni protiv svoje nepredvidive i raskalašne prirode, koju je prilično teško obuzdati i smiriti. Postoji jedna divna rečenica koju mnogo volim, a koja glasi: „Što bog spoji, neka čovek ne razdvoji.“ E sada, da li nam se to desilo… Dozvolite da i to, poput mnogih stvari, ipak ostane između nas dvoje – dodala je Bekvalčeva.

Dakle, stare strasti ponovo bukte, a pred bogom su Nata i Dača ionako i dalje zajedno, jer crkveni brak nisu raskinuli. A građanski razvod? To je samo bezvredno parče papira!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata zbog Ćazima traži razvod?!

Mia:Blam me je da pričam sa Mikijem!

Nataša Bekvalac tehnološki višak!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Viđam se sa Danilom, čak me i hrani!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump