Vlado Georgiev postaje voditelj!

Kantautor Vlado Georgiev je, izgleda, spreman da na neko vreme odloži klavijature kako bi se oprobao u voditeljskim vodama.

Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenog

izvora, Televizija „Prva“ želi po svaku cenu da joj popularni Barba vodi šou „Prvi glas Srbije“.

 

Kako bi još više pojačali gledanost svoje televizije, koja je već neko vreme u usponu, čelnici „Prve“ došli su na ideju da angažuju jednog od najboljih pevača sa naše estrade, Vladu Georgieva, koji bi im vodio novi projekat „Prvi glas Srbije“, kaže naš sagovornik i obrazlaže:

– S obzirom na to da je Georgiev izuzetno popularan, „Prva“ ne žali pare jer pošto-poto hoće da ga vidi u svojim redovima. Čelnici ove televizije uvereni su da bi sama njegova pojava u emisiji izazvala ogromno interesovanje gledalaca, a imajući u vidu njegov šarm, duhovitost i neposrednost, veruju da bi se dobro snašao i kao voditelj – završava naš izvor.

Inače, Georgiev do sada nije imao ovakvu vrstu angažmana, pa bi s profesionalne strane gledano ovaj projekat i za njega bio pravi izazov.

 

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo poznatog pevača, ali se on nije javio na svoj broj telefona.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VLADO Georgiev na finalu US Opena!

Miki Đuričić iz VB postaje voditelj!

Vlado Georgiev dobio korpu od svoje devojke!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Vlado Georgiev postaje voditelj!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump