Vuk Kostić: Mlad sam za ženidbu

Vuk Kostić i njegova devet godina mlađa devojka Jelisaveta Orašanin skoro šest meseci uživaju u strasnoj ljubavnoj romansi.

A da ljubav cveta, potvrđuje informacija

da par uživa u zajedničkom letovanju u Budvi. Zaljubljeni par je spas od vrelog beogradskog asfalta pronašao na Crnogorskom primorju, gde „za sve pare“ uživa u blagodetima mora, peščanih plaža, ali i noćnog života. “Zaista uživam u ljubavi sa svojom lepšom polovinom. Provodimo dosta vremena zajedno i može se reći da je to – to. Koristimo svaki mogući trenutak da se odmorimo od gradske gužve i da napunimo baterije za predstojeću pozorišnu sezonu, što ne znači da smo imuni na noćne izlaske. Budva je pravo mesto za tako nešto”, kaže Vuk u razgovoru za “Blic”. S obzirom na to da je par Kostić-Orašanin viđen kako u ljubavnom zanosu razmenjuje strasne poljupce i zagrljaje, mnogi su pokrenuli priču o mogućoj ženidbi, ali Vukov status poželjnog neženje neće se menjati u skorijoj budućnosti. “Dobro je ovako kako je. Uživam u ljubavi. Ne bih ja tu ništa menjao zasad. Lepo mi je s Jelisavetom, ali još je rano da nešto ozbiljnije planiram”. Na spisku Kostićevih bivših devojaka nalaze se brojne, uglavnom starije lepotice, među kojima je i manekenka Ivana Stanković. Međutim, što je stariji i iskusniji, to je glumac skloniji mlađim lepoticama, pa je Jelisaveta druga po redu devojka koja je mlađa od Vuka. Naklonost ka mlađim devojkama, glumac je jednom prilikom i prokomentarisao. “Kad sam bio mlađi, voleo sam one starije od 30 godina, a sad, kako sam prešao tridesetu, malo sam izgleda prezupčio, pa više volim mlađe. Mislim, imao sam samo dve devojke koje mlađe od sebe. Devojka s kojom sam sad jedna je od njih, ali ne osećam da među nama postoji neka razlika u godinama, nego se osećam kao da smo vršnjaci. Ne znam da li je to zato što sam ja ostao nezreo ili je ona napredna“, bio je iskren glumac.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vuk Kostić kaže da je pogrešno protumačen

Darko Kostić uradio transplantaciju kose!

Dača javno isprozivao Miodraga Kostića


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Vuk Kostić: Mlad sam za ženidbu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump