Alen ostavio Tifu!

Posle nekoliko godina zajedničkih nastupa, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa prekinuli su saradnju.

Što će reći – nema više tezgi na kojima su pevali hitove

„Bijelog dugmeta“!

 

Prošlog vikenda u Vinici na Kupi u Sloveniji organizovan je „Šengenfest“, na kojem su kao najveće zvezde bili najavljivani „Prljavo kazalište“ i „Kad smo bili Bijelo dugme“, koji su činili upravo Alen Islamović i Tifa. Pevači „Dugmića“ trebalo je da nastupe odvojeno, uz obavezu da izvode isključivo pesme popularne grupe. Prvi je nastupio Alen, nižući hitove „Ne spavaj, mala moja“, „Napile se ulice“, „Hajdemo u planine“, „Ružica si bila“ i druge, što je oduševilo oko 15.000 posetilaca. Potom je u istom maniru trebalo da nastupi i Tifa, ali je pevač umesto prepoznatljivih hitova publici priredio hladan tuš, otpevavši pesme koje nisu iz repertoara „Dugmića“! Razočarana publika počela je da se razilazi, a organizator je odlučio da sa bine povuče Tifu. Usledila je rasprava između Tife, organizatora i menadžera, koja je potrajala do jutra.

– Završio sam svoj nastup i krenuo kući zadovoljan jer je publika odlično reagovala i vidno uživala u mom koncertu. Već sam bio u putu kada me je pozvao naš menadžer i rekao za problem koji se desio i da su Tifu skinuli sa bine. Zbog ovakvog postupka i neprofesionalizma, ja u budućnosti više neću sarađivati sa njim – rekao je Islamović za „Alo!“.

Stupili smo u kontakt i sa Damirom Osredečkim, menadžerom koji je godinama uspešno vodio turneje „Dugmića“.

 

– Tačno je da je Tifin nastup prekinut nakon pola sata. On se vodio inatom i zbog sukoba koji postoje između njega, Alena i Bebeka, nije želeo da peva pesme „Bijelog dugmeta“ već je izvodio sopstveni repertoar, koji je publici u Sloveniji nepoznat – rekao je Osredečki za „Alo!“.

Ovim je, dakle, završeno tezgarenje okrnjenog „Bijelog dugmeta“. Samo stara navika je ostala!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Alen Ademović snima duet sa Cecom

Indira na turneji sa Tifom i Alenom!

Ceki i Alen snimaju „Kišu“!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Alen ostavio Tifu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump