Amidžić: U novoj sezoni zezaću Ivanovića!

Tešku defanzivu, ali samo u humorističkom smislu, u narednom polugodištu emisije „Ami Dži šoua“ najavljuje Ognjen Amidžić.

Koji tvrdi da će ovog

puta biti samo šale, naročito na račun kolega, među kojima je i onaj sa konkurenske televizije, Ivan Ivanović.

 

– Prva emisija u ovoj četvrtoj sezoni bi trebalo da bude emitovana druge nedelje septembra i ovog puta humor će biti zastupljen 90 odsto. Šaliću se i na račun kolega, naravno i na Ivanov. Niko neće biti pošteđen i gosti će biti ljudi koji nikad nisu bili kod mene u emisiji, a Oskar će se ponovo pojaviti u ovoj sezoni. Novitet su novi saradnici, Darko i Marko, koji su radili „Nacionalno razgibavanja“ na radiju, sada će se pridružiti i raditi odeljak u emisiji pod nazivom „DarMar“- izjavio je Amidžić na promociji nove sezone „Ami Dži šoua“ koji je otkrio i da će studio biti drugačiji i veći, kao i da će biti mnogo skečeva, ali ne toliko gostiju iz inostranstva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša ponovo u Ami G show!

Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Amidžić u vezi sa „Victoria Secret“ manekenkom


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Amidžić: U novoj sezoni zezaću Ivanovića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump