Ana i Filip ponovo zajedno!

Da morska idila čini čuda, pokazuje primer hrvatske pevačice Ane Bebić i poznatog srpskog tekstopisca Filipa Miletića.

Koji su, kako „Alo!“ saznaje, ponovo zajedno!

Naime, ovo dvoje mladih ljudi posle dužeg vremena videli su se nedavno u Crnoj Gori, kada su uvideli da i dalje postoje jake emocije među njima.

– Ana je već dva meseca u Crnoj Gori, gde nastupa tri, četiri puta nedeljno. Kako je i Filip nekoliko dana bio na odmoru kod đetića, jedan dan su se slučajno sreli na plaži na kojoj je ona pevala. Susret je bio nesvakidašnji. Prišao joj je posle nastupa i počeli su priču kao da nikada nisu ni prekidali svoj odnos. Sve vreme su se smejali, kroz šalu jedan drugom prebacivali ko je kriv za njihova razmimoilaženja i raskid… Neko vreme su proveli u neobaveznom razgovoru posle čega su odlučili da ćaskanje nastave na nekoj večeri – priča nam izvor blizak ovom bivšem-sadašnjem paru i nastavlja:

– Pošto Ana u jednoj popularnoj budvanskoj diskoteci nastupa s koleginicom i drugaricom iz „Operacije trijumf“ Ninom Petković posle razgovora su otišle u Tivat, gde su trenutno smeštene, kako bi se Bebićeva spremila za izlazak. U večernjim satima Ana i Filip su se našli u Starom gradu u Budvi i otišli u jedan od prestižnijih restorana u kom su uz vino i sveće celu noć sedeli, pričali i smejali se. Oboje su uvideli da su emocije koje gaje jedno prema drugom i dalje jake. Druženje su nastavili i sutradan u diskoteci, gde su zajedno sa prijateljima uživali u nastupu „Parnog valjka“ – zaključuje na kraju razgovora izvor koji je insistirao na anonimnosti.

 

Kako bismo čuli komentar o saznanjima do kojih smo došli, pozvali smo Anu, koja je bila iznenađena našim pitanjem.

– A, pa otkud vam to? Da, videli smo se Filip i ja. Jako sam zadovoljna i srećna zbog razvoja situacije, tako da je to sve što imam da vam kažem zasad – rekla nam je Ana kroz osmeh.

Do Filipovog komentara nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja. Ko zna, možda je zauzet planiranjem zajedničkog života sa zgodnom pevačicom ili joj pak sprema neko iznenađenje? No, saznaćemo uskoro!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!

Saša i Seka ponovo žive zajedno!

Leontina i Filip više ne skrivaju ljubav!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Ana i Filip ponovo zajedno!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump