Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana!

Svetlana Ražnatović oduševljena je što će se konačno snimati film o njenom životu, u kojem će glavnu rolu.

Pored Anđeline Žoli, imati niko drugi do njena naslednica Anastasija, koja će

glumiti Cecu iz mlađih dana, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora!

 

– Kada je čula da se Anđa raspitivala za njenu životnu priču, Ceca se silno obradovala, a čim je videla predlog kastinga u „Alo!“, setila se da bi njena ćerka Anastasija, koja sada ima 13 godina, bila idealna za ulogu mame u ranoj mladosti. Svetlana je naime karijeru počela sa 14 godina, a upravo toliko bi Anastasija trebalo da ima kada film počne da se snima. Osim što fizički liči na majku, najmlađe dete pokojnog Željka Ražnatovića Arkana odlično i peva, što je jedan od bitnih uslova za dobijanje uloge. Takođe, Anastasija Ražnatović engleski govori kao maternji, pošto pohađa britansku školu u Beogradu, a to je za komunikaciju sa rediteljkom više nego poželjno. Ona bi mogla i da prevodi razgovore između Cece i Anđe, jer se naša pevačica ipak najbolje izražava na srpskom jeziku, a logično je da ga holivudska zvezda neće učiti, osim možda nekoliko kurtoaznih fraza – kaže naš izvor blizak folk pevačici, poznatoj i daleko van granica Srbije i Balkana.

– S obzirom na to da je Ceca baš u „Alo!“ pročitala da Žolijeva, kao buduća glavna glumica i rediteljka ovog ostvarenja, želi da film bude autentičan, spremna je da da svoj doprinos u pisanju scenarija! Ceci se Anđa dopada i kao umetnica i kao osoba, naravno, na osnovu onoga što o njoj zna iz medija, tako da smatra da u nju može da ima poverenja. Ukoliko joj se Anđelina obrati za saradnju, Svetlana je spremna da joj ispriča sve detalje iz svoje burne biografije, čak i one za koje srpska javnost do sada nije saznala. Kućni pritvor joj veoma teško pada jer, iako je na sudu priznala krivicu, kao i njena sestra Lidija Ocokoljić, smatra da robija nepravedno i želi da se napokon obnaroduje istina o njoj, a za to je najbolje filmsko platno – zaključuje naš sagovornik.

Pošto će Svetlana Ražnatović skoro do proleća biti okovana nanogvicom u svojoj vili na Dedinju, gde prima samo najbliže prijatelje, naredni meseci biće puni prilika da Anđelina Žoli svrati do Beograda i slatko se ispriča sa svojom heroinom. Dok one budu čavrljale u Cecinoj dnevnoj sobi, njihovo ukupno osmoro dece može da se upozna i poigra! A i Bred Pit bi mogao malo da ih animira…

 

Šalu na stranu, Anđa bi sa realizacijom ovog projekta trebalo da požuri jer će se Ceca, kako je najavio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, odmah po okončanju kazne posvetiti koncertima širom sveta.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa glumi Cecu!

Anastasija Ražnatović peva na mamu Cecu /video/

Anđine sado-mazo fotke iz mlađih dana


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump