Berni udao ćerku!

Nije lako biti bogat! Petra Eklston (22), ćerka mezimica milijardera Bernija Eklstona (80), gazde Formule 1, i Slavice Eklston (53).

Rođene Radić, bivše manekenke,

proteklog vikenda se udala za američkog biznismena Džejmsa Stanta u srednjovekovnom zamku nedaleko od Rima!

 

Petra je na venčanje stigla u belom „rols-rojsu“, koji je vozio Francuz Žan Alezi, bivši vozač Formule 1. Sa Petrom je pozadi sedeo njen otac Berni, koji ju je kasnio odveo do oltara. Petra je imala raskošnu belu venčanicu kreatorke Vere Vang, dijamantsku tijaru i minđuše, dok joj je kosa bila raspuštena.

Nešto ranije, iz hotela je izašla njena majka Slavica, koja je izgledala elegantno u haljini zlatne boje, kao i rođena sestra Tamara (27), koja je ujedno bila venčana kuma. Inače, Slavica Eklston je rođena u Rijeci, a poreklom je iz sela Maglajni, koje je udaljeno oko 20 kilometara od Banjaluke.

Petrino venčanje spada među najraskošnija ove godine. Na svadbi je bilo ukupno 250 VIP gostiju. Dvorac je bio ukrašen poput „magičnog sveta“, kako je mlada želela. Goste je zabavljalo 18 članova Kraljevskog filharmonijskog orkestra.

 

Ceremoniju venčanja je predvodio Nik Papadopolous iz londonske crkve svetog Petra. Na samom kraju ceremonije, mladencima je tri pesme otpevao Andrea Bočeli.

Gosti su nakon toga uživali u slavlju priređenom u vrtu. Pio se šampanjac „louis roederer cristal“, koji košta oko 4.000 funti po flaši. Za zabavu su bile zadužene akrobate, a tokom večeri bila su dva vatrometa. Bračni par je prvi ples imao uz pesmu Erika Kleptona, koji je besplatno nastupio jer je Bernijev prijatelj.

Venčanju u dvorcu u kojem su se venčali i Tom Kruz i Kejti Holms između ostalih su prisustvovali Paris Hilton sa majkom Katrin i sestrom Niki, Sara Ferguson sa ćerkom princezom Beatris, kao i Flavio Brijatore, tajkun Formule 1, sa suprugom Elizabetom.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slavica I Berni se pomirili u Beogradu

Berni i Slavica Eklston se razveli za 58 sekundi!

Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Berni udao ćerku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump