Boki 13 dobio pasoš!

Makedonski šoumen Boki 13, koji već danima ne svojom voljom čami u Skoplju nakon što su mu oduzete putne isprave.

Za svoj rođendan dobio je – pasoš. Ali,

u vidu torte!

 

Naime, dok čeka da se problemi s vlastima u susednoj nam zemlji reše i ponovo mu bude omogućeno da putuje, Jovanovski je proslavio 25 leta u svom stanu, a jedan od poklona bila je torta u obliku pasoša s njegovim imenom.

– Ove godine sam slavlje organizovao za meni bliske prijatelje i moju porodicu naravno. Svi su se okupili u mojoj kući i mogu vam reći da nikada neću zaboraviti ovaj rođendan. Dosta poljubaca, osmeha i lepih želja mi je ovaj put bilo dovoljno – rekao je Jovanovski za „Alo!“ i dodao da je torta u obliku pasoša bila iznenađenje kojem se nije nadao ni u snovima.

– Kada su se moji prijatelji na vratima pojavili sa „Pasoš“ tortom, počeo sam da vrištim od smeha. Nisam pretpostavljao da iko može toga da se seti… Ipak, postoji neko luđi i maštovitiji od mene!(smeh) Dok sam duvao u svećice, poželeo sam da uskoro u rukama imam oduzet dokument jer imam toliko poslova u Beogradu koje uskoro moram da uradim – priča Makedonac, koji je pored ovog slatkiša dobio i pregršt poklona.

 

– Iako mi je bilo bitno da se moja porodica i prijatelji samo pojave na rođendanu, dobio sam neverovatno dobre poklone. Krpice kojima sam opsednut su me oduševile, a najviše sam se iznenadio skupocenom ogrlicom koja je kao rađena samo za mene – izjavio je voditelj, a na pitanje da li je nakit poklon voljene osobe, Jovanovski je kao i uvek bio tajanstven:

– Reći ću vam samo da je jedna jako bitna osoba bila pored mene. I naravno da je poklon bio neprocenjive vrednosti- završio je Boki, koji je obećao da će u narednoj godini biti još oštriji i bez dlake na jeziku.

A da li će biti u mogućnosti da to radi i iz Beograda, zavisi samo od odluke vlasti u njegovoj rodnoj zemlji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nika, ćerka Jelene Karleuše već dobila pasoš!

Boki dobio pesmu od Karleuše!

Bokiju 13 oduzet pasoš!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Boki 13 dobio pasoš!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump