Goca šutnula Marka!!!

Posle nekoliko meseci ljubavne idile koja je punila novinske stupce, Goca Tržan okončala je vezu sa Markom Lakićevićem, saznaje „Alo!“.

Naime, kako za naš

list priča izvor blizak nekada zaljubljenom paru, pevačica je sve teže podnosila gušenje svog dragog, koji ju je non- stop zvao, propitivao gde je, s kim je, šta radi…

– Njihova veza je ubedljivo najbolje funkcionisala dok za njih niko nije znao. Viđali su se tajno, a i kada bi išli do grada, išli bi u društvu, tako da niko nije sumnjao da se među njima bilo šta dešava. E, onda je usledio period kada su mediji počeli da spekulišu s kim je Goca, pa je bilo raznih nagađanja. Ipak, onog trenutka kad se zvanično razvela, nastali su veći problemi – započinje priču za naš list izvor blizak nekadašnjem paru, koji nastavlja da je loš period tek usledio.

– Lakićević se pomirio s činjenicom da će zbog opisa posla svoje drage s vremena na vreme morati da se provuče kroz medije, ali ipak, svakodnevno punjenje stubaca njegovim imenom, poslom i čime sve ne bilo je neočekivano, tako da ni bivša gospođa Marinković nije mogla da se izbori s tim. Hladan tuš je usledio pre nekoliko nedelja, kada su mu u firmi u kojoj radi nagovestili da je zbog njegovog privatnog života narušen ugled firme. Ipak, nije on odlučio da prekine vezu, već Goca, koja nije mogla da se izbori s ljubomorom svog dečka. Taze razvedena, bila je željna života, izlazaka, provoda. Mislila je da će konačno uživati u ljubavi bez trzavica, a dobila je ljubomornog partnera koji ju je mnogo više smarao i ispitivao od bivšeg muža Ivana Marinkovića – rekao je na kraju razgovora naš izvor.

 

U želji da čujemo Gocu, pozvali smo je i u nekoliko navrata joj poslali poruke, ali do zaključenja ovog broja nam se nije javila. Živela sloboda!

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!

Goca i Ivan se razvode zbog prevare?!

Goca dobija 5.000 za dete od Ivana!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Goca šutnula Marka!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump