Indiri fanovi kreiraju omot novog albuma

Izgleda da je Indira Radić baš rešila da novim albumom koji će objaviti na jesen napravi veliki pomak u svojoj karijeri.

Pa je tako, pored velikog tima profesionalaca koji se

bavi njenim jubilarnim projektom, odlučila da i njenim fanovima da šansu da učestvuju u tom ostvarenju.

 

Naime, popularna pevačica je na svom zvaničnom sajtu otvorila svojevrstan konkurs za dizajn omota za njen novi CD, a fanovi će do 1. septembra moći da šalju svoje predloge i ideje. Početkom septembra će se objaviti svi radovi, a 5. septembra će Indira izabrati najbolji među ponuđenima, koji će i biti omot za njen jubilarni, 15. album „Istok, sever, jug i zapad“.

– Pre svega, želela sam da ljudima koji su uz mene godinama i vole ono što radim pružim priliku da budu deo ovog ostvarenja, koje je meni i te kako važno. Ideja je krajnje originalna i mislim da je to najmanje što mogu da učinim za njih i odužim se što su tri godine bili strpljivi i čekali na moj novi CD. Sigurna sam da među mojom publikom ima mnogo talentovanih i kreativnih osoba i ne sumnjam da će krajnje rešenje biti odlično. Osim toga, najbitnije je to da će to uraditi iz iskrene želje i ljubavi prema mom radu i muzici – rekla je Indira za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Počelo glasanje za omot Indirinog albuma

Ovako će da izgleda omot Cecinog albuma

Lukas stavio Isusa na omot albuma!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Indiri fanovi kreiraju omot novog albuma”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump