Ivan Marinković priznao da ima devojku!

Naime, kako je i sam juče objavio na svom profilu na „fejsbuku“, pevačicin bivši dragi je „u vezi“.

A kako se već neko vreme šuška po gradskim kuloarima, nije reč o novoj

devojci, već o onoj s kojom je već duže vremena u ljubavi?!

– Ivan je pre nekoliko meseci, dok je još bio u braku sa Gocom, započeo vezu sa jednom devojkom iz Beograda. Čak su i viđani zajedno na ručkovima po restoranima i kafićima, s tim što su se uzdržavali od javnog pokazivanja emocija jer je još bio u braku. Njih dvoje ponašali su se skroz opušteno i uživali u svojoj vezi, osim te „sitnice“ koja je značila da nema ljubljenja na javnom mestu, držanja za ruke i šta već, već isključivo prividno drugarskog odnosa. Ipak, kako se priča po gradu, odlučili su da prekinu svoju vezu onog trenutka kad je krenuo cirkus oko njegovog i Gocinog razvoda – priča nam izvor upućen u estradna dešavanja, koji navodi razlog zbog kojeg je Marinković privremeno stavio tačku na svoju vezu.

– Kad je počeo medijski pritisak na oboje o tome koji su razlozi zbog kojih se razvode, odlučio je da stopira svoju vezu. Ono što je doprinelo tome da slatku plavušu privremeno ostavi je Gocina izjava da mediji malo ostave njen život i da vide sa kim se njen muž viđa, tako da je, kako se priča, Ivan odlučio da prekine sa tim dok se strasti ne smire i mediji prekinu da prate njegov život – dodaje naš izvor.

 

– Malo je čudno njegovo ponašanje. Doskoro su skoro sve naslovnice bile ispunjene njegovim izjavama da mu je žao zbog razvoda! Pa svi se sećaju kad je pratio Gocu kad je bila sa ćerkicom na bazenu, a sad odjednom obelodanjuje da ima devojku – rekao nam je izvor na kraju razgovora.

Kako bismo čuli komentar na ovu priču, pozvali smo glavnog aktera, koji nije bio raspoložen preterano da komentariše naše navode.

– Neću ništa da komentarišem. To je samo moja stvar. Nikakve detalje ne želim da iznosim u javnost. Moj privatni život – moja stvar – rekao je Ivan, koji je očigledno prevideo činjenicu da „fejsbuk“ nije privatna stvar, baš kao ni njegov profil, u koji ima uvid nekoliko hiljada ljudi. Ostaje pitanje da li je Ivan zaista obnovio vezu sa bivšom dragom ili je to pokušaj da ponovo privuče medijsku pažnju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača Ikodinović ima novu devojku

Skaj Vikler priznao da „vara“ Minu

Boki 13: Ivan ima snimak s ljubavnicom!


Nema komentara na “Ivan Marinković priznao da ima devojku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump