Ivana Stamenković Sindi javno priznala!

Bivša članica grupe „Models“, Ivana Stamenković Sindi, otkrila je da je razlog njenog razvoda taj što ju je muž prevario.

I to najverovatnije sa voditeljkom Adrianom Čortan! U intervjuu

koji je dala za emisiju „Ekskluziv“ na TV Prva, nekadašnja članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi optužila je voditeljku TV „Avala“ Adrianu Čortan za krah svog braka sa Nikolom Pavlovićem, vlasnikom jednog restorana. Na pitanje da li se razvela zato što je muž prevario, Sindi je kratko odgovorila: „Da, to je razlog razvoda“, a onda se osvrnula na Adrijanin nedavni intervju u kom je izjavila da ne rastura tuđe brakove: „Ne znam zašto to demantuje. Verovatno je imala neke veće afinitete, da nastavi vezu, tako da je možda ljuta što je bilo na jedno veče“, kroz smeh je rekla Ivana koja iz propalog braka ima ćerkicu Petru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivana Stamenković zvana „Sindi“ čeka ćerkicu!

Udaje se Ivana Stamenković-Sindi !

Ivana Stamenković potvrđeno, nosi devojčicu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivana Stamenković Sindi javno priznala!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump