Jelena Kostov dobila 101 ružu!

Popularna grandovka Jelena Kostov preksinoć je na Zlatiboru od tajnog obožavaoca dobila buket od 101 crvene ruže.

I malu kutiju u kojoj je bio poklon od belog

zlata, saznaje „Alo!“.

 

– Čim je kročila na scenu u lokalu u kojem je te večeri nastupala, Jelenu su dočekali poklon i cveće – priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

-U prvi mah, Jelena je bila šokirana i iznenađena, ali kada je otvorila koverticu s porukom, samo se zagonetno nasmešila, kapirajući od koga je dobila romantični poklon – zaključuje naš izvor.

Kako bismo proverili ovu in formaciju, pozvali smo lepu Jelenu, koja je potvrdila naša saznanja, ali nam ipak nije otkrila od koga je dobila poklon.

 

– Zaista me je poklon ganuo, ali ne znam od koga sam ga dobila, pa mogu samo da nagađam – rekla je Kostova za naš list.

Inače, mlada zvezda „Granda“ u poslednje vreme je jedna od najtraženijih pevačica koje je iznedrilo najpopularnije domaće muzičko takmičenje. Stoga, Jelena ima pune ruke posla, što će reći da konstantno peva širom Srbije i regiona, te je jasno da je bilo mnogo prilika da se neki obožavalac zagleda u nju i pokuša da je osvoji, a kako drugačije nego poklonom!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Kostov našla zamenu Kenetu?!

Nata za rođendan dobila 1.001 ružu!

Karleuša dobila lisice i bič za rođendan!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Jelena Kostov dobila 101 ružu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump