Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se venčali!

U krugu najbližih prijatelja i članova porodice juče su se na večnu ljubav pred bogom zakleli popularna pevačica Jelena Tomašević.

I glumac Ivan Bosiljčić.

Naime, nešto posle 15 časova u Hramu svete Bogorodice u Gornjem Milanovcu svita od tridesetak ljudi okupila se u porti ove crkve kako bi prisustvovala sklapanju braka dvoje mladih i uspešnih ljudi. Odevena u belu svilenu venčanicu i sa dugačkim čipkanim velom na glavi, nevesta nije skrivala radost – osmeh se nijednog trenutka nije skidao sa njenog lica, u čemu joj je sve vreme parirao novopečeni muž Ivan, koji se odlučio za klasično crno odelo sa leptir mašnom. Da je prilično interesovanje vladalo za ovo venčanje, pokazuje i veliki broj žitelja Gornjeg Milanovca koji se okupio u dvorištu crkve kako bi video poznati par. Znatiželjnici su očekivali dolazak javnih ličnosti, kolega mladenaca, ali nije ih bilo, izuzev Ivanove pozorišne partnerke Ivane Knežević.

Po Ivanovoj želji, glumca i Jelenu venčao je vladika žički Hrizostom, koji se u dogovoru sa njim odlučio baš za ovaj hram u Milanovcu. Posle obavljenog čina venčanja, mladenci su sa roditeljima i prijateljima napustili grad na Despotovici. Kao što je ranije već najavljeno, građansko venčanje sa većim brojem gostiju zakazano je za 6. septembar u Beogradu.

Podsećanja radi, glumac i pevačica započeli su vezu pre nešto više od tri godine, da bi posle godinu dana emotivnog „staža“ odlučili da stave tačku na nju. Posle skoro godinu dana, njih dvoje su fotografisani na pevačicinom koncertu u Pozorištu na Terazijama, kada su krenule spekulacije da su se pomirili, što oni nisu potvrdili, ali ni demantovali. Posle toga o njima se nije ništa čulo, da bi pre nekoliko meseci kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Jelena trudna! Par se verio 21. juna u Londonu, a tu informaciju su dugo krili od medija i prijatelja. Ipak, nedavno su potvrdili da očekuju prinovu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Malti!

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević raskinuli!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se venčali!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump