Kim Kardašijan se venčala!

Da je dovoljno po zanimanju biti starleta i uspeti u životu, dokazala je Kim Kardašijan (30).

Najpoznatija od sestara Kardašijan udala se u subotu uveče za košarkaša

Krisa Hamfriza (26). Svadbi, koja je rađena po uzora na venčanje britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, prisustvovalo je 440 gostiju.

 

Ceremonija je održana na privatnom imanju u Kaliforniji, a pripreme su trajale nedelju dana. O svakom detalju brinula je lično Kim, koju je do oltara doveo očuh Brus Džener, a deveruše su joj bile sestre Kortni i Klo.

Kim je imala tri venčanice koje je specijalno za nju dizajnirala čuvena Vera Vong, a kreator burmi bila je Loren Švarc. Kris je nosio crni smoking, belu košulju i belu leptir mašnu. Na mladin zahtev, svi gosti su nosili crno-bele kombinacije.

Od poznatih, Kim su sreću poželeli Lindzi Lohan, Eva Longorija, teniserke Serena i Venus Vilijams, Avril Lavinj… kao i ceo košarkaški tim Nju Džerzi Netsa, u kojem igra njen suprug.

 

Ipak, na ekskluzivne fotografije moraćemo svi malo da pričekamo pošto je to pravo za neverovatnih milion i po dolara otkupio časopis “Pipl”, čiji će čitaoci prvi imati priliku da vide kako je izgledalo venčanje najpoznatije svetske starlete.

A da će se na fotkama štogod videti, dovoljno je pomenuti samo ovo: svadbena torta je koštala oko 15.000 dolara, a venčanica oko 25.000.

Par je ranije izjavio da će tek naredne godine otići na medeni mesec, ali će za 10 dana da organizuju veliku žurku za odabrane zvanice. Naravno, kao i za samu svadbu, inspiracija za njihovu žurku bila je žurka britanskog kraljevskog para, princa Vilijama i vojvotkinje Kejt.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Verila se Kim Kardašijan!

Kim Kardašijan opčinjena zločinima!

Kim Kardašijan postala plavuša!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kim Kardašijan se venčala!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump