Kim se proslavila preko pornića!!!

Reper Rej Dži (30) poslao je provokativnu poruku bivšoj devojci i starleti Kim Kardašijan (30).

Koja se proteklog vikenda venčala na luksuznom imanju u Kaliforniji.

 

Rej je seksepilnoj Kim, sada već supruzi NBA košarkaša Krisa Hamfrisa, poslao SMS: „Trebalo bi meni da se zahvališ na svemu ovome!“.

 

Koliko je Rej u pravu svedoči i podatak da su on i Kim bili glavni akteri veoma popularnog porno-snimka koji je dospeo u javnost u februaru 2007, nakon čega je karijera crnke zanosnih oblina krenula munjevitim usponom. Petominutni pornić je lansirao Kim u prvu ligu holivudskih zvezda, iako je Kim tužila kompaniju „Vivid“, koja ga je objavila. U tužbi je Kim tvrdila da je pornić njeno privatno vlasništvo, ali već u aprilu iste godine je odustala od tužbe uz pristojnu nadoknadu od pet miliona dolara. Još tada je Kim znala da unovči svoju popularnost. Slično je postupila i na venčanju u subotu, kada je za milionske iznose prodala prava na fotografije i za snimak svadbe.

„Ja ne izlazim sa zvezdama. Ja ih stvaram. Od Kim sam napravio koktel i sada sam već na drugom projektu. Želim joj sve najbolje. Nadam se da će imati mnogo uspeha i uspeti u životu“, poručio je Rej Dži.

Pre Reja, Kim je bila u braku sa Dejmonom Tomasom, muzičkim producentom.

 

Klo Kardašijan, mlađa sestra Kim, otkrila je da ju je budući zet Kris već prilikom upoznavanja upitao da li Kim ima lažnu ili pravu guzu.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim neće vratiti prsten Krisu!

Kim može u „Vog“ preko mene mrtve!

Kim je đubre!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kim se proslavila preko pornića!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump