Lukasa prijatelji sinoć „pocepali“!

Nije rođenje ćerke mala stvar, bar ne u slučaju jednog od najpoznatijih folkera današnjice Ace Lukasa.

Koji je sinoć proslavio rođenje male Viktorije, a za „Alo!“,

koji je bio na licu mesta, otkrio je da je poneo pun gepek majica, jer su ga prijatelji pošteno „pocepali“.

 

– Meni je ovo četvrto dete, Sonji drugo, ali se ipak sjajno osećam jer kada sam ćerku uzeo u ruke, rekao sam: „Sada ništa ne može da me iznervira.“ U Nemačkoj sam malo slavio, onako u kućnoj varijanti, više sam se odmarao. Ovde nas čeka pravo slavlje, mi smo Balkanci, tako da sam poneo pun gepek majica da me cepaju – izjavio je sinoć za „Alo“ više nego raspoloženi Lukas i ispričao koliko je zapravo bio nervozan dok je čekao da se Viktorija rodi.

– Dok sam čekao da se Sonja porodi u čekaonici s njenom majkom, toliko sam bio nervozan da sa počeo da igram igrice ne telefonu, da nisam ni primetio kada se začuo Viktorijin plač. Međutim, kada sam je čuo, posle pola minuta sam skočio od šoka – ispričao je Lukas za naš list, a potom se pridružio prijateljima, među kojima je bio i Saša Mirković, vlasnik producentske kuće „Beoton“, kao i članovi Acinog benda. Nešto kasnije, ali uz veoma burne čestitke Aci, slavlju se pridružio i Oliver Mandić.

Veselo društvo Aleksandra Vuksanovića smo ostavili da se provodi do ranih jutarnjih časova, jer, prema rečima jednog od konobara elitnog restorana gde se slavlje odvijalo, Lukasove proslave traju dugo.

 

 

Viktorija dolazi 12. septembra

 

Iako se njihov dolazak željno iščekuje, posebno u porodici Vuksanović, mala Viktorija i Acina supruga Sonja će doći tek 12. septembra, kada beba dobije dozvolu lekara za put.

 

– Viktorija je još mala, pa će tek 12. septembra doći i svi članovi porodice koji su ovde je željno iščekuju – dodao je pevač. Podsećanja radi, Sonja se porodila prošle subote u ranim jutarnjim časovima u privatnoj klinici u Leverkuzenu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stiskavac Lukasa i Sonje!

Jelena Karleuša gost kod Ace Lukasa!

Aca Lukas i prijatelji pesmom pomažu Kraljevo


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Lukasa prijatelji sinoć „pocepali“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump