Marijana Mateus: Upoznala sam Gvinet Paltron!

Šta je holivudski san, a šta su Hemptonsi, nedavno nas prosvetlila Marijana Mateus.

Koja je s ushićenjem objavila da je upoznala izvesnu Gvinet Paltron, verovatno misleći na glumicu Gvinet Paltrou.

– Baš sam presrećna što sam bila u Hemptonsu, ne znam koliko je to uopšte poznato ovoj našoj publici? Al‘ eto, da kažem, Hemptonsi (Hempton, prim. aut.) su najekskluzivnije, kako da kažem, letovalište i boravak (?!) svih Njujorčana i Amerikanaca u tom delu Amerike. Tamo sam imala prilike da budem s divnim ljudima, eto, i da upoznam Gvinet Paltron, koju, moram da priznam, najviše volim i cenim – baš ekskluzivno je za emisiju „Ekskluziv“ TV „Prva“ izjavila dvostruka raspuštenica, koja je tom prilikom gledaocima u Srbiji otkrila i svoje oduševljenje zbog prisustvovanja žurki britanskog milijardera Neta Rodšilda, koja se dogodila u njenoj zemlji – Crnoj Gori!

– Ja sam veliki ljubitelj Crne Gore i na taj parti sam otišla u pratnji svojih engleskih prijatelja i bilo je sjajno. Taj neki događaj i doživljaj, mislim, za mene je uopšte bilo lepo što je to bilo negde u mojoj državi – dodala je Srpkinja rođena u Vrbasu. Dok sprema još jednu reviju za 20. septembar, ova internacionalna kreatorka i lokalna spisateljica će verovatno izvestiti i koju zvezdu je još upoznala. Možda će se pozabaviti i proučavanjem biografija ljudi koje voli i ceni, počevši od početka, te će valjda znati kako se zovu. A ne bi bilo zgoreg da uz sebe uvek ima geografsku kartu, te da povremeno pogleda i u svoju ličnu kartu – čisto da ima na umu svoju državu!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Gvinet Paltrou žali Breda i Anđelinu

Marijana Mateus poslala poljupce Lotaru!

Ceca: Upoznala sam Anastasijinog dečka!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marijana Mateus: Upoznala sam Gvinet Paltron!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump