Marina Tadić uhvaćena u laži!

Naime, Tadićeva je nakon skandala koji se dogodio na beogradskom splavu „Fristajler“, kada ju je fudbaler Ivica Dragutinović išamarao.

Za naš list dala izjavu

da nije bila u Beogradu i da smo je sigurno pomešali s nekim. Nažalost, izgleda da je Marina smetnula s uma da je „Prva srpska televizija“ snimala kako te večeri đuska u separeu, i to pored stola za kojim je bio Dragutinović.

– Izvinjavam se, zaista ne znam o čemu pričate. Ja sam jutros doputovala iz Crne Gore, gde sam imala nastup. To je neka greška. Pozdrav – napisala nam je pre tri dana mlada pevačica u SMS-u, a onda se ponosno pojavila pred kamerama „Ekskluziva“ i pričala o tome kako se pomenute večeri ništa nije desilo i da je Ivica veliki džentlmen.

– Nisam htela da komentarišem za novine zato što i sami znate da sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas, tako da mislim da je kamera mnogo bolja – započela je Tadićeva razgovor sa voditeljkom i zaboravila da ju je ta ista kamera i snimila na splavu na kojem je doživela skandal.

 

– Ne mogu da verujem da neko može da pomisli da takav gospodin može da udari ili fizički nasrne na damu, pogotovo na damu mlađu od njega – pričala je pevačica.

Doduše, izgleda da je Marina odlučila da bude dama u celoj priči jer je Ivica Dragutinović za „Alo!“ rekao da ne želi da se takve osobe spajaju s njegovim imenom.

– Ivica nikome ne želi da daje medijski prostor i ne želi da se uz njegovo ime provlače osobe koje to nisu zaslužile. On je od te osobe bio provociran više puta i na provokacije je odgovorio onako kako je smatrao da treba da bi zaštitio sebe i svoju privatnost – rečeno nam je u Ivičinoj PR službi.

Marina Tadić juče nije odgovarala na naše pozive i poruke, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đuričko uhvaćen u laži!

Marina Tadić glumi u seriji „Folk“!

Farma: Marina Perezić i „gazda“Toma u svađi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marina Tadić uhvaćena u laži!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump