Milijarder bez ukusa!

Novac nije sve u životu! Bez obzira na to koliko vam je konto u banci, ukus ne možete da kupite!

Najbolji primer za to je Mark Cukerberg (27), gazda „fejsbuka“,

najpoznatijeg internet sajta na svetu za druženje, koji je izabran za najgore obučenog muškarca u Silicijumskoj dolini. Listu poznatih muškaraca bez ukusa napravio je poznati američki magazin „Dži kju“ (GQ). Cukerberg, čiju je vrednost imovine „Forbs“ procenio na čak 13,5 milijardi dolara, važi za genija u svetu tehnologija. Uz to, njega je uticajni „Tajm“ 2010. izabrao za ličnost godine.

Prvo mesto neslavne liste najgore obučenih muškaraca Mark je osvojio ubedljivo jer se često u javnosti pojavljuje u previše „opuštenoj“ odevnoj varijanti. Nije mu strano ni to da se na važnim konferencijama pojavi u papučama (one marke „adidas“ su mu omiljene), a ne skida ni dukserice sa kapuljačom, obične majice i farmerke.

„Bogatstvo ne insistira na odelima i kravatama. Ali previše opušten način odevanja svakako nije nešto što se očekuje na zvaničnim prijemima, bez obzira na to koliko ste mladi“, rekao je Šon Fenesi, urednik sajta „GQ.com“.

 

Kada ne nosi papuče, Mark je u patikama, a sako i kravatu nosi samo u retkim prilikama. Cukerbergov stil oblačenja bio je zaslužan i za osnivanje robne marke „Mark by Mark Zuckerberg“, čiji su sastavni deo, osim papuča i patika, još i bade mantil (cena 32 dolara), čarape „hanes“ (šest dolara) i farmerke sa elastinom, čija je cena 46 dolara.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milijarder snimio seksi editorijal sa devojkom

Da li su postali prijatelji na „Fejsu“?

Grčki milijarder plaća Cecin dug?!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Milijarder bez ukusa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump