Mirka prošetala stomak!

Nakon skoro osam meseci sakrivanja, glumica Mirka Vasiljević prošetala je u javnosti svoj stomačić.

I to na svadbi rođenog brata svog budućeg supruga Vujadina

Savića.

 

Naime, proslavljeni fudbaler Dušan Savić juče je oženio starijeg sina Uroša, a Mirka je kod budućeg devera na svadbu stigla sa Vujadinom, i to pravo iz Francuske. Zbog poodmakle trudnoće glumica se nije mnogo šetkala, ali je zato Vujadin sa osmehom na licu pozdravio sve goste i među prvima čestitao bratu Urošu!

Najveseliji je bio Dule Savić, koji je u korak pratio sina i snahu Tijanu Starčević, koja je blistala ispred Saborne crkve u Beogradu, gde su se mladenci zakleli na večnu ljubav pred bogom. Ni javne ličnosti nisu izostale sa ovog događaja, pa je tako među prvima stigao Vladimir Petrović Pižon sa suprugom, a odmah za njim supruga Bogoljuba Karića, Milanka.

Dok su mladi supružnici unutar crkve primali čestitke prisutnih, kum Uroša Savića je napolju, kako je već običaj, bacao novčiće i naručivao tradicionalne svadbarske pesme.

 

Zanimljivo je da Mirka Vasiljević nije stajala iza mlade u trenutku kada se bacao bidermajer jer je, kako se priča, njena i Vujadinova svadba zakazana za sledeću godinu, kada beba, koja uskoro treba da se rodi, malo poraste.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mirka prošetala pistom posle porođaja!

Mirka će se poroditi u Francuskoj!

Kako Mirka i Vujadin provode vreme


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Mirka prošetala stomak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump