Nata letuje za džabe?!

Para nikad dosta! Nakon što je pop pevačica Nataša Bekvalac uživala nekoliko dana u luksuznom hotelu na Crnogorskom primorju.

Koji je papreno

platila, navodno joj je ponestalo love, pa se smestila kod prijateljice u pansion znatno nižeg ranga.

 

– Čim se vratila s Ibice, Nataša se sa sestrom Kristinom i njihovom decom uputila u Crnu Goru, gde su nekoliko dana uživale u luksuznom hotelu – kaže naš izvor i dodaje:

– Pošto je, kako se priča, gotovo sve pare spiskala u Španiji i na luksuznom odmoru na Svetom Stefanu, Nati je ponestalo love, pa je bila primorana da se zadovolji hotelom nižeg ranga. S obzirom na to da joj je drugarica menadžerka u jednom takvom objektu, ona je Bekvalčevoj ponudila da bude kod nje i to za džabe. Pevačica se, čujem, nije dvoumila, već je oberučke prihvatila ponudu svoje drugarice odlučna u nameri da se sunča i kupa do kraja sezone – završava naš izvor.

Kako bismo proverili ovu informaciju, poslali smo SMS Nataši Bekvalac, ali ona nije odgovorila do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivanović prozvao Natašu Bekvalac!

Zašto Danijela Vranić ne podnosi Natašu Bekvalac?

Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nata letuje za džabe?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump