Nemeš prošetao Marijanu po Beogradu!!!

Nakon što su za naš list ekskluzivno obnarodovali da su ponovo zajedno, Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak.

Iskoristili su prvu priliku da se konačno

sretnu u Beogradu i dokažu da ljubav ne poznaje granice!

 

Naime, vešto oko našeg paparaca ovekovečilo je Srbina i Hrvaticu dok su šetali prestonicom. Po osmehu koji nije silazio sa Marijaninog lica, dalo se zaključiti da su golupčići i te kako srećni, a njena ruka, koja je nonšalantno bila prebačena preko Nemeša, govori da su njih dvoje, i pored svega, ipak oprezni. U želji da ne privlače pažnju, par se kamuflirao tamnim naočarima, ali se i pored toga videlo da njih dvoje zrače srećom i pozitivnom energijom. Kada je šetnja završena, Nemeš je svoju dragu smestio u automobil, pa su se odvezli u nepoznatom pravcu.

S obzirom na to da su se Nemeš i Marijana nedavno pomirili, pobednica „Velikog brata“ iskoristila je prve slobodne trenutke kako bi se posvetila svojoj ljubavi. S obzirom na to da im je ovo prvi susret posle izlaska iz kuće „Velikog brata“, Marijana i Nemeše vreme uglavnom provode kod njega u stanu, kujući planove za budućnost, a nedoumice i nesuglasice koje su ih u prošlosti zadesile uspešno su prevazišli.

U nameri da ih nagovorimo da svoje utiske podele sa nama, pozvali smo golupčiće, ali oni nisu bili dostupni do zaključenja ovog broja. No, ne zameramo im. Sigurno je da su imali pametnija posla od razgovora sa novinarima!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Nemeš priznao da voli Marijanu

VB: Pijanu Marijanu poljubio Brendon

Nemeš priznao: Volim Marijanu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nemeš prošetao Marijanu po Beogradu!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump