Parovi koji „leže“ na parama

Manekenka Žizel Bundšen i NFL igrač Tom Brejdi su za proteklih godinu dana, zajedničkim snagama.

Inkasirali oko 76 miliona dolara, s tim što je u punjenju

kućnog budžeta Žizel učestvovala sa 45 miliona dolara, a njen suprug sa „samo“ 31.

 

Žizel i Tom su ovom cifrom sebi obezbedili titulu najplaćenijeg para na svetu koju za svaku sezonu dodeljuje magazin „Forbs“.

 

Žizel i njena jača polovina su sa „trona“ skinuli prošlogodišnje pobednike -muzički par Bijonse i Džej Zi koji su za četiri miliona dolara „tanji“ od prvoplasiranog para.

 

Džej Zi je porodični banovni račun dopunio sa 37 milona dolara, i to uglavnom zahvaljujući desetogodišnjem ugovoru za „Live Nation“ potpisanom za 150 milona dolara, koji datira iz 2008. godine, kao i deonicama koje pevač poseduje u NBA klubu „New Jersey Nets“. Bijonse je svojih 35 miliona zaradila uglavnom od koncerata i albuma, ali i od reklama.

 

Treće mesto zauzeli su Anđelina Džoli i Bred Pit sa oko pedeset miliona dolara zarade, gde je Anđelinin udeo 30, a Bradov 20 milona.

 

Na četvrtom mestu su slavni fudbaler Dejvid Bekam i negova supruga Viktorija sa zaradom od 40 miliona dolara. Istu sumu kao i Bekamovi inkasirao je i par iz „Sumrak sage“ Kristen Stjuart i Robert Patison, oboje po 20 milona. Oni su svoje milone zaradili zahvaljujući popularnoj trilogiji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najplaćeniji!

Najplaćenija mlada zvezda je Bijonse!

Bogatstvo Bekamovih je 165 miliona funti


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Parovi koji „leže“ na parama”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump