Pravili dete po nalogu astrologa!

Najpopularniji srpsko-hrvatski par Milan Popović (45) i Severina Vučković (39) ništa ne radi bez pitanja astrologa i feng šui majstora.

Te ni svoje dete nisu začeli bez prethodne

konsultacije sa poznavaocima sazvežđa koji su im rekli da je april ove godine pravi trenutak da porade na potomstvu.

 

– Istina je da i sam Milan odlično poznaje feng šui i astrologiju, te da postupa prema interakciji vremena i prostora, ali i prema rasporedu zvezda. I sam je znao da je kraj aprila ove godine odlično vreme da poradi na potomstvu, naravno, u obzir je uzeo i Severininu natalnu kartu, odnosno raspored zvezda, zbog njenog zdravlja, godina, ali i karijere. Međutim, on se dodatno posavetovao sa astrolozima, koji su mu potvrdili da je ulazak Jupitera u Bik, koji je inače Severinin horoskopski znak, najbolji momenat da se začne dete. Ispostavilo se da je horoskop bio u pravu, pa je Seve zatrudnela iako je povremeno sumnjala da će u tome uspeti – za „Alo!“ je izjavio izvor blizak Popoviću koji tvrdi da je popularni „kralj bakra“ unapred znao i da će Severinina i njegova veza biti uspešna.

– Prošle godine, kada je upoznao Seve, Milan se konsultovao sa astrologom o njihovoj vezi i on mu je potvrdio da zbog činjenice da je tranzitni Saturn ušao u Vagu prošlog oktobra i da će tako biti do tog istog meseca 2012. godine, on i ona mogu da imaju savršenu vezu. Oni su upravo u tom nekom periodu, tačnije u novembru, počeli da se zabavljaju – dodaje dobro obavešteni izvor, a da je horoskop bio u pravu, potvrđuje i naš poznati astrolog Sanja Colja, koja kaže da ukoliko Milan sve radi po uputstvu sazvežđa, venčanje će ostaviti za sledeću godinu.

– S obzirom na to da je ovo godina Bika, znaka u kojem je Seve rođena, ne iznenađuje činjenica da njoj mnogo toga polazi za rukom. Trudnoća svakako nije iznenađenje, ovo je bio predodređen momenat za začeće. Iako je žena velikih strasti, sklona promenama i zaljubljivanju, horoskopi Severine i Milana obećavaju dobru vezu. Mnogo toga će njoj tek doneti naredna 2012, te bih savetovala da i samo venčanje odlože za taj period. Seve zna šta hoće, sujetna je, ne voli dosadne muškarce, a s obzirom na to da i Milan očekuje pored sebe ženu od akcije, njima svakako neće biti dosadno! Nju trudnoća neće sprečiti da radi, te će verovatno nastupati još neko vreme. Sledeća godina za začeće definitivno je 2014, i to svakako neće škoditi njenoj karijeri jer će uspeti sve da uskladi – tvrdi Colja, koja pak tvrdi da je ovom poznatom paru kritična godina 2013. i smatra da bi trebalo da iskontrolišu situaciju, posebno Milan.

 

– Ono što bi moglo da im smeta je ljubomora, te savetujem da je kontrolišu. Izazovi po tom pitanju ce doći tokom 2013, ali s obzirom na to da Milan praktikuje astrologiju, mislim da će biti upozoren, te da će uspeti da kontroliše situaciju da bi sačuvali „mir u kući“ – izjavila je Sanja za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mina opet trudna i čeka treće dete!

Dara Bubamara planira još jedno dete

Švarceneger ima dete sa služavkom!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Pravili dete po nalogu astrologa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump